مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید

مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید

تاریخچه بیمارستان


مجتمع آموزشی درمانی، پژوهشی خورشید در سال ۱۲۹۲ ه . ش تأسیس و در سال ۱۳۰۰ ه . ش به بهره برداری رسید. این بیمارستان به همت فردی خیر به نام نورالله آقا نجفی ایجاد و با هدایا و موقوفات در سال‌های بعد توسعه یافته است. پس از ملحق شدن آن به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت نظارت، حمایت و سرپرستی آن قرار گرفت. مساحت اين مركز در آن زمان در حدود ۱۲۰۰۰متر مربع با زير بناي ۹۶۰۰ متر مربع بوده است.
در سال ۱۳۴۲ بيمارستان خورشيد داراي بخش­هاي جراحي، گوش و حلق و بيني، اطفال، خون، عفوني، داخلي، قلب و زنان بوده است كه با توسعه بيمارستان­هاي كاشاني و امين برخي از اين تخصص­ها در اين بيمارستان حذف گرديد.
در سال ۱۳۶۱ دبيرخانه دانشگاه به بيمارستان كودكان به نام حضرت علي اصغر(ع) اختصاص يافت كه پس از مدت شش ماه به بيمارستان خورشيد افزوده شد و با تعدادي از بخش­هاي بيمارستان خورشيد نظير دياليز، پوست، اعصاب، جانبازان و بيماران شيميايي مشغول فعاليت و بهره برداري گرديد. در سال ۱۳۷۹ نام بيمارستان خورشيد به بيمارستان نور تغيير يافت و در سال ۱۳۹۶ با اضافه شدن ساختمان المهدی(عج)، نام مرکز به مجتمع آموزشی درمانی، پژوهشی خورشید تغییر یافت و به عنوان یک بيمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در حال فعالیت می­ باشد.
این مرکز از سال ۱۳۰۰ ه.ش. خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم اصفهان و استان­های مجاور را  فراهم نموده است. با توجه به سابقه و تجربه بیمارستان در ارائه خدمات آموزشی و درمانی به جامعه، این بیمارستان نقش بسزایی در ارتقای سطح سلامتی جامعه به عهده دارد. این برنامه استراتژیک، مسیر فعالیت­های بیمارستان را در پنج سال آینده نشان می­دهد. دستیابی به اهداف، دیدگاه­ها و رسالت سازمان تنها با تعهد و مشارکت کامل کلیه کارکنان بیمارستان مهیا می­گردد. علاوه براین اجرای موفقیت­آمیز این برنامه نیازمند حمایت جامعه نیز می­ باشد. سعی و تلاش کارکنان و مدیریت بیمارستان در جهت آن است که افراد مراجعه­ کننده به این مرکز، خدمات مورد نیاز خود را در بالاترین سطح کیفیت دریافت کرده و رضایت گیرندگان خدمت و کارکنان، هدف اصلی این بیمارستان می­باشد که با مشارکت کامل کلیه کارکنان بیمارستان، سازمان­های مرتبط و مراجعه کنندگان به بیمارستان قابل حصول می باشد.

رسالت


مجتمع آموزشی درمانی، پژوهشی خورشید وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با برخورداری از سرمایه­ های ارزشمند انسانی، موقعیت جغرافیایی ویژه، قدمت و حسن اعتبار، تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه را از طرق زیر پیگیری می ­نماید:
  ۱-  ارائه خدمات کیفی، ایمن و بیمار محور در زمینه پیشگیری، تشخیصی و درمانی گروه­های داخلی (به ویژه بیماری­های قلبی، عروقی، کلیوی، غدد و ریه) جراحی و پیوند کلیه، روانپزشکی، مسمومیت­ ها و اعتیاد بر  اساس استانداردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
            ۲- آموزش و تربیت پزشکان و پیراپزشکان
            ۳- انجام پژوهش­های پایه و کاربردی در زمینه علوم پزشکی
            ۴-توانمندسازی کارکنان در راستای توسعه فردی و شغلی

 اهداف


در راستای تحقق برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاونت های ذیربط بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهشی و ... اهداف کلی مراکز آموزشی و درمانی نور و حضرت علی اصغر (ع) ارائه می گردد:
 
  • ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات مراقبتی و درمانی بیمارستان 
  • ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات تشخیصی و پیراپزشکی بیمارستان 
  • ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات پشتیبانی بیمارستان 
  • ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات آموزشی و پژوهشی بیمارستان 
  • ارتقا سطح کیفی و کمی حاکمیت بالینی بیمارستان 
  • افزایش رضایتمندی، احترام، پاسخگویی و جلب اعتماد مراجعین 
  • بهینه سازی مصرف منابع و افزایش بهره وری ( اصلاح الگوی مصرف )

چشم­ انداز بیمارستان


ما می­خواهیم با بهره ­گیری از مدیریت برتر و به­ کارگیری بهترین نیروهای انسانی متخصص و متعهد و تکنولوژی روز، بتوانیم خدمات مراقبتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی در زمینه­ی مسمومیت­ها، روانپزشکی، داخلی، قلب و ارولوژی را با بالاترین کیفیت در استان اصفهان ارائه دهیم.

تقدیر از مسئولین انجمن خيريه حضرت علی اصغر (ع)


دومین جشنواره تجلیل از خیّرین و واقفین عرصه سلامت استان اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای تجلیل و تقدیر از خدمات خیّرین عرصۀ سلامت استان، دومین جشنوارۀ تجلیل از واقفین و خیّرین عرصۀ سلامت را در تاریخ نهم شهریور 1391 با حضور حضرت آيت‌الله ناصری، جمعی از روحانیون معزّز، قائم‌مقامِ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مسئولان و مدیران استانی و دانشگاهی، تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از خیّرین عرصۀ سلامت استان برگزار و از خدمات بیش از یکصد خیّرِ عرصۀ سلامت استان، در سه رده (نام‌آوران، چهره‌های ماندگار و خیّرین برتر) با اهدای لوح و تندیس جشنواره، تجلیل کرد. 

در پایان، مراسمِ تجلیل از 100 نفر از چهره‌‌های ماندگار حوزه سلامت، خیّرین برتر و واقفین عرصه سلامت استان اصفهان با دعوت از معاون محترم مقام عالی وزارت، نماینده ولیّ ‌فقیه در استان و امام‌جمعه اصفهان حضرت آیت‌الله طباطبایی‌‌نژاد و نماینده محترم استاندار بر روی جایگاه، همراه با اهدای لوح تقدیر، تندیس ویژه مراسم، مدال حامی سلامت و هدیه سفر تشرّف به محضر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) انجام پذیرفت.

 

اوّلین همایش تجلیل از انجمن‌‌های خیریه بهداشتی‌درمانی استان اصفهان

اوّلین همایش تجلیل از خدمات انجمن‌‌های خیریه بهداشتی‌درمانی استان اصفهان همزمان با سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مصادف با سیزدهم بهمن 1395 در تالار همایش‌‌های مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهل‌‌البیت(ع) اصفهان با همکاری مجمع خیّرین سلامت کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و استانداری اصفهان برگزار شد.
هدف همایش، تجلیل و تکریم از چهل انجمن خیریه فعال در عرصة سلامت و همچنین نکوداشت جناب آقای حاج سیّد رضا نیّری، دبیرکل مجمع خیّرین سلامت کشور و تقدیر و تشکر از اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیّرین سلامت استان اصفهان بود.
     

آدرس، فاکس، تلفن، پیامک، پست الکترونیک، سایت


آدرس اصفهان، هشت بهشت، خیابان استانداری
فاكس 32222255
تلفن  34-32222127
پست الکترونیک nour@mui.ac.ir
سایت nour.mui.ac.ir