مصاحبه با دبیر دومین جشنواره ملی فیلم مهر سلامت

مصاحبه با دبیر دومین جشنواره ملی فیلم مهر سلامت

به گزارش خبرگزاری ایسنا، عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت، با بیان اینکه هر ایرانی با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌تواند یک مهر ورز سلامت باشد، خبر داد که تاکنون ۱۲۹۴ اثر در قالب فیلم داستانی، مستند و فیلم‌نامه به دبیرخانۀ این جشنواره رسیده است.
سید مهدی سیدین نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که اصفهان ظرفیت‌های خوبی در حوزه فیلم‌سازی  و برگزاری جشنواره‌ها دارد، از سال گذشته که دور نخست جشنوارۀ مهر سلامت پایه‌ریزی شد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز ملی شدن آن را داد و امسال نیز میزبان برگزاری دومین دورۀ این جشنواره در اصفهان خواهیم بود.
وی ادامه داد: جشنوارۀ فیلم کوتاه مهر سلامت، شامل سه بخش مستند، داستانی و فیلم‌نامه بود اما به این خاطر که اواخر سال گذشته ما شیوع ویروس کرونا در کشور مواجه شدیم، شورای سیاست‌گذاری در فروردین‌ماه سال جاری تصمیم گرفت که بخش ویژۀ کرونا را نیز به فراخوان جشنواره بیفزاید.
عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت، خاطرنشان کرد: فرصت شرکت در این دوره از جشنواره تا پایان تیرماه سال جاری بود و با وجود اینکه کرونا محدودیت‌هایی را برای تولید فیلم به وجود آورد، استقبال خوبی را شاهد بودیم به‌طوری‌که ۱۲۹۴ اثر به دبیرخانۀ این جشنواره رسید.
سیدین نیا با معرفی اعضای هیأت انتخاب بخش‌های مختلف این جشنواره گفت: رقیه توکلی، وحید گلستان، بهرام ارک، کاوه قهرمان و محمد پسران رزاق  اعضای هیأت انتخاب بخش داستانی، علی‌محمد قاسمی، سید محمد طباطبایی، حسن نقاشی، دکتر نورالدین سلطانیان و مریم سپهری اعضای هیأت انتخاب بخش مستند و سیاوش گلشیری، فریدون نجفی و مجید صدیقی نیز اعضای هیأت انتخاب بخش فیلم‌نامه دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت هستند.
وی افزود: آثار رسیده به بخش ویژه کرونا به‌صورت ویژه داوری می‌شود اما پیش از آن تفکیک‌شده و بر اساس قالب داستانی، مستند یا فیلم‌نامه در اختیار هیأت انتخاب هر بخش قرار می‌گیرد.
معاون سیمای شبکه استانی اصفهان، با اشاره به شیوۀ برگزاری دومین جشنوارۀ ملی فیلم کوتاه مهر سلامت اظهار کرد: به دلیل رفتار ویروس کرونا، تصمیمات این چنینی به روز گرفته می‌شود و بستگی به وضعیت استان دارد. ما دراین‌باره تابع دستور ستاد ملی کرونا هستیم و هر تصمیمی بگیرند اجرا می‌کنیم.
سیدین نیا یادآور شد: با توجه به اینکه متولیان این جشنواره مجمع خیرین سلامت، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هستند، پیشنهاد شورای سیاست‌گذاری این بود که آمادگی برگزاری مجازی را با استفاده از امکانات موجود و همچنین برپایی به شیوه میدانی را در فضای باز و محیطی که از نظر بهداشتی تائید شده باشد، داشته باشیم و در نهایت آبان ماه که موعد برگزاری اختتامیه است، به هر تصمیمی که ستاد مبارزه با کرونا برای استفاده از یک یا هر دوی این روش‌ها گرفت، جامه عمل بپوشانیم.
 وی، با اشاره به شعار جشنوارۀ ملی فیلم کوتاه مهر سلامت که «هر ایرانی، یک مهرورز سلامت» است، توضیح داد: برای مهرورز سلامت بودن، کافی است که هر یک از هم‌وطنان ما به توصیه کارشناسان و متخصصان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا توجه کنند تا از این پیچ سخت به‌سلامت عبور کنیم.