کلنگ زنی دانشکده‌های خیرساز تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان

کلنگ زنی دانشکده‌های خیرساز تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کلنگ احداث مرکز دانشگاهی حضرت علی بن ابی طالب(ع) شامل دانشکده‌های تغذیه و علوم غذایی و طب ایرانی سنتی توسط خیران دانشگاه‌ساز حوزه سلامت همزمان با ایام الله دهه فجر بر زمین زده شد.
کلنگ دانشکده‌های تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان بر زمین زده شد
شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مراسم کلنگ‌زنی احداث مرکز دانشگاهی حضرت علی بن ابی طالب(ع) با تشکر و قدردانی از همراهی خیران در پروژه‌های بهداشت و درمان اظهار داشت: نبود تشکلی به اسم خیران دانشگاه‌ساز سلامت، یک خلاء جدی بود که امروز با همراهی این عزیزان، پایه این تشکل مردمی نیز گذاشته شد.

شاهین شیرانی با اشاره به اینکه هم اکنون این دانشکده از فضا‌های دانشکده‌های دیگر به عنوان مهمان استفاده می‌کند افزود: یکی از پایه‌های اصلی سلامت، تغذیه و یکی از اولویت‌های دانشکده تغذیه، طب ایرانی و سنتی است که با همت خیران پیش بینی بینی می‌کنیم کمتر از دو سال و ۶ ماه دیگر به بهره برداری برسد.
وی با اعلام اینکه آغاز به کار خیریه دانشگاه ساز امیر المومنین(ع) با تأسیس دانشکده تغذیه و طب سنتی است، افزود: یکی از پایه اصلی سلامت، تغذیه است و یکی از اولویت‌های دانشکده تغذیه، طب ایرانی و سنتی است.

شیرانی با بیان اینکه طب سنتی به عنوان یک طب مکمل، از بسیاری هزینه‌های درمان می‌کاهد، گفت: طب سنتی بر اصلاح سبک و شیوه زندگی و همچنین پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، نقش تاثیرگذاری دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواستار بازنگری نقشه دانشکده تغذیه شد و بیان کرد: به دنبال تأسیس دانشکده تغذیه، شاهد گسترش و توسعه آن نیز خواهیم بود.
محمدرضا کجانی مدیر عامل خیریه امام محمد باقر(ع) در این مراسم با بیان اینکه به همت خیران تاکنون بالغ بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ خانه بهداشت در سطح استان اصفهان احداث و راه اندازی شده است، گفت: در دوران نقاهت کرونا، آسایشگاه‌های بسیاری احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بار بزرگی از بیماری‌های خاص بر دوش خیران است، ادامه داد: 4 هزار دیالیز تنها در یک بیمارستان از جمله بیمارستان حجتیه انجام گرفته است. 
کجانی گفت: در حال تکمیل نقشه نهایی ساخت این مرکز دانشگاهی هستیم تا برآورد اعتبار مورد نیاز مشخص و به همت خیران ساخته شود.
لازم به ذکر است مرکز دانشگاهی حضرت علی بن ابی طالب(ع) شامل دانشکده‌های تغذیه و علوم غذایی و طب ایرانی سنتی در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع و زیربنای 40 هزار مترمربع احداث خواهد شد.