نشست خبری دومین جشنواره تجلیل از واقفین و خیرین عرصه سلامت
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره تجلیل از واقفین و خیرین عرصه سلامت در شهریورماه سالجاری گفت: هدف برگزاری از این جشنواره گسترش فرهنگ خیریه و تجلیل از فعالان این عرصه است.
نورالدین سلطانیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان اصفهان در امور خیریه و وقف از پیشتازترین استانهای کشور است.
نورالدین سلطانیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان اصفهان در امور خیریه و وقف از پیشتازترین استانهای کشور است.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه خیرین 70 درصد از هزینههای سلامت را بر عهده دارند، ادامه داد: در حال حاضر300 خیریه پژوهشی در زمینه سلامت در استان اصفهان فعال است.
سلطانیان با اشاره به اینکه در دومین جشنواره تجلیل از واقفین در سال جاری از، چهرههای ماندگار خیر و خیرین برتر و نامآوران عرصه سلامت استان تجلیل میشود، ادامه داد: در این همایش از 120 خیر استان تقدیر خواهد شد.
سلطانیان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در همکاری با خیرین در رتبه نخست کشور قرار دارد، اضافه کرد: در استان اصفهان 100 خیریه در عرصه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همکاری میکنند که از این تعداد 40 انجمن خیریه فعال در زمینه سلامت در شهر اصفهان قرار دارد.
سلطانیان در بخشی از صحبتهای خود به نظارت کامل بر روی توزیع داروها در سطح استان اشاره و تصریح کرد: شش مرکز توزیع کننده دارو در استان اصفهان وجود دارد و دانشگاه علوم پزشکی به صورت هفتگی بر توزیع داروها در سطح استان نظارت دارد و مشکلی برای توزیع دارو به ویژه داروهای نایاب در استان وجود ندارد.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تاخیر در احداث بیمارستانها به علت عدم همکاری از سوی خیرین نیست، اظهار کرد: ارگانهای ارایه دهنده خدمات در تاخیر ساخت بیمارستانها نقش دارند.
سلطانیان با تاکید بر اینکه فعالیت خیرین باید به سمت ارایه خدمات تخصصی حرکت کند، اذعان کرد: خیرین سلامت باید در زمینههای تخصصی مانند ارایه خدمت به مبتلایان به دیابت، ام اس، هموفیلی و حتی بیماریهای نقص ایمنی فعال شوند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه مردم اصفهان همواره در امور خیریه پیشتاز هستند، گفت: خمینی شهر، گلپایگان، شهرضا و خوربیابانک از جمله شهرهای استان است که بیشترین خیرین سلامت را در خود جای دادهاند و با اشاره به کمکهای خیرین در تمامی عرصههای سلامت شامل حوزه های عمرانی، درمانی، خدماتی و تجهیزاتی اظهار نمود: طی سه دهه پس از انقلاب اسلامی ایران 1200 میلیارد تومان خیرین عرصه سلامت در این راستا سرمایه گذاری نمودهاند.
حاج آقا رضا زاده، طرح توسعه بیمارستان ساعی خمینی شهر، احداث مرکز آموزشی درمانی تخصصی کودکان امام حسین(ع)، احداث بیمارستان امام رضا(ع) در جوار مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا(ع)، احداث کلینیک تخصصی بیماران دیالیزی و ده ها طرح دیگر را از پروژه های اجرایی خیرین عرصه سلامت عنوان نمود و گفت: همین امر باعث درخشیده شدن این خیرین اصفهانی در کل کشور شده است.
وی با اشاره به همکاری مطلوب خیرین و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه سلامت در استان اصفهان افزود: علاوه بر احداث مراکز درمانی، خیرین در کمک به بیماران نیازمند نیز فعال هستند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان با اشاره به برگزاری نخستین همایش ایثارماندگار در تجلیل از خانوادههای اهدا کننده اعضای مرگ مغزی در سال گذشته اضافه کرد: اهدای عضو علاوه بر کاهش هزینههای درمان کمک بزرگی به خانوادههای نیازمند عضو میکند.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان فعالیت تمامی خیریه های درمانی را بصورت تخصصی بیان نمود که از جمله آنها می توان به خیریه های تخصصی بیماران کلیوی و دیابتی، بیماران M.S، سرطانی و هموفیلی و بیماریهای نقص ایمنی اشاره نمود.
رضازاده با بیان اینکه بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان علاوه بر بیماران استان پذیرای بیماران استانهای همجوار نیز میباشد، اذعان کرد: خیرین سلامت اصفهان برای کمک به همراهان بیماران سوختگی که از سایر شهرستانها و استانهای مجاور در این بیمارستان بستری میشوند اقدام به ساخت اقامتگاه کرده است.