سید عباس صدرعاملی
فردی که تمام وجود شی مملو از آیات قرآن بود و زکات این الطافت اللهی - را کار خیر در دنیا قرار داد. مرحوم سید عباسی صدرعاملی از زمان چشم باز کردن به این دنیا در سال ۱۳۱۷ روح ایمان و کار خیر را در خانوادهای مذهبی و در زیر عبای پدرش که مردی روحانی بود - آموخت. وی در ادامه تربیت عالمانه پدر، به تحصیل تا مقطع فوق لیسانس در رشته زبان و زبان شناسی پرداخت و از آموخته های خود در سمت دبیری آموزش و پرورش تا تدریس در دانشگاه ها آیت الله فقیه ایمانی بهره گرفت و بعد از بازنشسته شدن با پیشنهاد ترجمه قرآن به زبان انگلیسی مواجه شد و به مدت ۲۰ سال تنها مترجم قرآن به زبان انگلیسی از دیدگاه شیعه در دنیا لقب گرفت.
پسر مرحوم سید عباس در باره پدرش می گوید: کارهای پدرم اغلب به صورت مخفیانه بود تا جایی که ما نیز از تمام امور خیر ایشان بی اطلاعیم. تا جایی که دکتر اذانی بعد از فوت پدرم گفتند: شما از تمام شخصیت پدر آگاه نبودید او مرد بزرگی بود و ما امروز از پرتو صحبت های دیگران از امور خیر پدر آگاه می شویم. مرحوم سید عباس همیشه در زندگی خود کمک به افراد دیگر را در اولویت قرار می داد و یکی از کارهای خیر ایشان در حوزه سلامت بود. او معتقد بود کمکث علاوه بر جنبه مادی می تواند فکری، یدی نیز باشد و بیشترین تلاش خود را در حوزه سلامت در کنار دیگر امور خیر خود انجام داد. شاید یکی از شاخص ترین کارهای خیر مرحوم سید عباس اهدا یک باب خانه در خیابان استانداری اصفهان برای ارائه خدمات خیرخواهانه عرصه سلامت بود. انجمن و راه انداختن کار مردم بود. پدرم به واسطه کارهای خیر خود تقدیرنامه های زیادی دریافت کردند و حتی تقدیرنامه ای را که اهدایی خیریه ابوالفضل(ع) بود را پنهان کردند که کسی متوجه کار ایشان نشود چرا که همیشه می گفتند هر کسی کار خیر را برای خودش انجام می دهد و نیاز به گفتن و ظاهرسازی ندارد. پسر مرحوم صدرعاملی تاکید می کند: پدر هیچ گاه کارها و کمک های خود را در منزل تعریف نمی کردند و ایشان در طول حیات خود کارهای زیادی انجام دادند که خانواده اشی در جریان این امور نبودند و ما بعد از فوت پدر و از تعریف دوست و آشنایان متوجه کمک ها و امور خیر ایشان شدیم.
فرزند مرحوم صدرعاملی: پدرم کارهای خیر زیادی انجام می دادند و درباره آن حرفی نمی زدند و می گفتند هر کسی کار خیر را برای خودش انجام می دهد و نیازی به گفتن و ظاهرسازی ندارد