تاریخچه
بیمارستان تخصصی عسکریه یکی از ده ها مرکز پزشکی نمونه در نصف جهان که به بیش از نیم قرن، شهره اش، آوازه هر کوی و برزن بوده و هست و امروز که مرهمی به جان و دل دارد یادگاری دارد از مرهم دهندگان این مرکز که یا به آمرزش خداوند خفته درخاکند یا که همچنان به امر ثواب طبابت در قید حیات.
هرخیر و ثوابی یادگاری است از خیری بزرگ و همت والا مقامی از شجره طیبه ولایت و این خشت و کاشی ها نشان از همت بزرگمردی با نام آیت اله زندکرمانی.
در سال 1345 به همت این مردبزرگ در زمینی به مساحت 1000 مترمربع کلنگ تاسیس " درمانگاه عمومی عسگریه " بر زمین نقش بست و پس از احداث، فعالیت خود را با انجام خدمات پزشکی عمومی، تزریقات و پانسمان آغاز نمود. حدود ده سال بعد یعنی در سال 1355 در زمان مدیریت دکتر نوری به همت هیئت امنا وقت، سه هزار متر زمین های اطراف این درمانگاه خریداری گردید و پس از الحاق به آن با نام " بیمارستان زنان و مامایی عسگریه " فعالیت خود را گسترش داد.
در این سالها این بیمارستان با استفاده از خدمات پزشکان متخصص زنان و مامایی و تجهیز دو اتاق عمل و سه اتاق زایمان بهترین خدمات پزشکی را به عموم خصوصا مادران و زنان اصفهان عرضه نمود.
در سال 1346، با گسترش جمعیت اصفهان و افزایش مراجعان، هیئت مدیره بیمارستان پس از برگزاری چندین جلسه کارشناسی گسترش بخش های مختلف بیمارستان را در برنامه کاری خود قرار دادند و حاصل این تدبیر و توجه ساخت بیمارستان 200 تخت خوابه مجهز و کاملی بود که در طول بیست سال به امروز تکمیل و تجهیز گردید و سرانجام در سال 1385 در هشت طبقه فعالیت واقعی و رسمی خود را جهت خدمت به هم وطنان ایرانی آغاز نمود.
هم اکنون این بیمارستان (به غیر از دو رشته جراحی اعصاب و جراحی قلب) از جمیع رشته های پزشکی بهره مند بوده و با برخورداری از کلینیک تخصصی دارای بخش ها و رشته های مختلف می باشد.
رشته هایی چون:
قلب، زنان و مامایی، بیماری های داخلی، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی کلیه و مجاری ادراری، بیماریهای گوش و حلق و بینی، نوزادان، دندانپزشکی و بخشهای متنوعی چون آزمایشگاه، رادیولوژی، قیزیوتراپی، ادیومتری (شنوایی سنجی)، بانک خون، اکوکاردیوگرافی، اسپیرومتری(ریه و تنفس)، تست ورزش، اورژانس، سی سی یو، آی سی یو و از همه مهمتر بخش ویژه یا VIP با رعایت استاندارد های بین المللی پزشکی و تجهیز مدرن ترین دستگاههای فنی و بهره گیری از مجرب ترین کادر پزشکی، پرستاری و خدماتی یکی از بهترین بخش های ویژه بیمارستان های استان اصفهان محسوب می گردد.
کلیه اتاق های بخش بیمارستان اعم از عادی یا ویژه همگی دارای چشم انداز شهر اصفهان، نورکافی، سیستم سرمایش و گرمایش، اکسیژن مرکزی تلویزیون، یخجال، نرس کالر، تخت همراه، کمد و سرویس بهداشتی، دوش، سرویس غذا با منوی آزاد برای همراه و بیمار و از همه مهمتر خدمات رسانی کامل توسط پرستاران مجرب می باشد.
به حول و قوه الهی و به همت تلاش و همت مضاعف کادر اداری و اجرایی بیمارستان، هرسال موفق به کسب گواهینامه " ارزش یابی بیمارستان ها " با درجه یک از دانشگاه علوم پزشکی شده است.
بيمارستان تخصصي عسکريه (ع)درسال 1345با اهداي قطعه زميني به وسعت 2300مترمربع از طرف يکي ازخيرين به نام حاج عباس ستاري فعاليت خود را در زمينه بهداشتي -درماني آغازکرد.
از اعضايي که در اين مرکز مشغول فعاليتند بايد از آيت الله حسن امامي به عنوان رييس هيات امنا و اعضاء هيأت مديره، آقايان دکتر علي موحدين، دکتر عباسعلي موحديان، حاج اقا حسن شاه ناصر، مهندس حاج رسوليها، حاج مرتضي بهبهاني، دکتر شاه ناصر، آقاي دکتر مجيد برکتين نام برد.
از اهدافي که هم اينک موسسه به دنبال تحقق بخشيدن به آن مي باشد توسعه و گسترش هر چه بيشتر بيمارستان براي خدمات رساني بهتر به بيماران مي باشد مسوولين اين بيمارستان معتقدند ارگانهاي دولت بايد از هر يک از موسسات خيريه شناخت لازم را کسب کنند و براي کارهاي اداري آنها تسهيلات لازم ايجاد نمايند و همچنين در ارايه خدمات به اين موسسات تخفيف در تعرفه مانند آب، برق، گاز، تلفن، و... با نرخ ويژه مساعدت نمايند.
اعضای هیئت مدیره
دکتر محمود بهشتی
رئیس هیئت مدیره
|
|
دکتر محمد اسلامیان
نائب رئیس هیئت مدیره
|
|
دکترمحمدرضا شاه ناصر
مدیرعامل
|
|
حسن شاه ناصر
خزانه دار
|
|
مرتضی بهبهانی
عضو اصلی هیئت مدیره
|
|
عباس حاج رسولیها
عضو اصلی هیئت مدیره
|
|
کرم الله عقدکی
بازرس اصلی
|
|
مجتبی بهبهانی
منشی
|
|
رسالت
ارائه خدمات تخصصی جامع، مبتنی برارزش های اسلامی و با بهره گیری از نیروی انسانی توانمنددر راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه
Providing total specialized services based on Islamic values with taking advantage of capable human resources for the purpose of keeping and improving health of society.
چشم انداز
ما با تمام توان خود در تلاشیم تا سال 1400 با به كارگیری مدیریت علمی و بهره مندی از فناوری های نوین پزشكی بهترین تأمین كننده خدمات تخصصی ایمن و با كیفیت در كشور و فراتر از مرزهای ایران شناخته شویم.
With using scientific management and exploiting modern medical technologies we try our best to be known as the best supplier of safe specialize services in Iran and beyond Iran borders until 2022
چارت سازمانی
بخش های مختلف بیمارستان
C.C.U
مسئول فنی بخش : دکتر منصوره نوربخش
سرپرستار بخش : مهناز خدامی
ظرفیت بخش : 8 تخت
مکان بخش : طبقه دوم ساختمان بستری
تلفن بخش :32922240
بخش مراقبت های ویژه قلبی با 8 تخت CCU و 7 تخت Post CCU و با حضور مستمرپزشكان مقیم و در طبقه دوم بیمارستان آماده ارائه خدمت به مراجعین می باشد.
طراحی فیزیكی این بخش به گونه ای است كه با در نظر گرفتن راهروی ملاقات در اطراف تمام تخت ها ،همراهان و ملاقات كنندگان بدون حضور در فضای داخلی بخش ،امكان ملاقات بیماران خود رادارند.
مراجعین این بخش علاوه بر خدمات مراقبتی تخصصی،به خدمات تشخیصی مانند تست ورزش،هولتر مانیتورینگ و اكوكاردیوگرافی نیز در داخل بیمارستان دسترسی دارند.
ال جراحی سرپایی، گچ گیری ، آتل بندی و... از دیگر خدمات این بخش می باشد.
بخش اطفال
مسئول فنی بخش : دکتر محمود نادری
سرپرستار بخش : آذر حسینی
ظرفیت بخش: 12 تخت
مکان بخش : طبقه دوم ساختمان بستری
تلفن بخش : 32922220
بخش اطفال به منظور ارائه خدمات تخصصي به كودكان و با حضور 24 ساعته متخصصين اطفال در طبقه دوم مركز داير مي باشد. با راه اندازي ساختمان جديد بخش اطفال در سال 1391، اين بخش به صورت مستقل و با 12 تخت كار خود را در فضايي استاندارد به صورت جدي تري ادامه داد. فضايي شاد و مفرح و متناسب با روحيات كودكان يك ماهه تا 12 ساله از ويژگي هاي خاص اين بخش مي باشد.بيماران اين بخش از رژيم غذايي ويژه و مطابق با سليقه و نياز كودكان برخوردارند. سعي شده است فضاي اين بخش به گونه اي طراحي گردد كه كودكان در كنار والدين خود فرآيند درمان را راحت تر به پايان برسانند. نقاشي، برگزاري بازي هاي گروهي و فكري، تماشاي فيلم، مسابقه و ساير كارهاي مورد علاقه كودكان از جمله اقداماتي است كه به منظور تسريع در روند بهبود كودكان انجام مي گيرد. در اين بخش مشاوره ي تغذيه به صورت روزانه براي تمام كودكان بستري توسط كارشناسان تغذيه و رژيم درماني بيمارستان صورت مي گيرد.
بخش VIP
سرپرستار بخش : فرزانه فشارکی
ظرفیت بخش : 20 تخت
مکان بخش : طبقه پنجم ساختمان بستری
تلفن بخش : 32922500
بیمارستان عسگریه در سال 1389 و به منظور ایجاد زیر ساخت های ورود به عرصه گردشگری سلامت اقدام به راه اندازی بخش VIP با 19 اتاق خصوصی نمود.این بخش با امكانات و فضای مناسب، تجربه ای خاص از اقامت در یك مركز درمانی را برای بیماران به ارمغان می آورد به گونه ای كه بیمار در كمال آرامش و در كنار خانواده ی خود دوره ی درمان خویش را سپری می نماید.
اتاق های VIP با طراحی و ظاهری زیبا به كلیه امكانات رفاهی و اقامتی مورد نیاز بیمار و همراه تجهیز شده اند.ارائه خدمات رفاهی به همراهان و ملاقات كنندگان از جمله سهولت در ورود و خروج به بیمارستان و بخش، منوی غذایی متنوع، دسترسی به اینترنت WiFi و ... از دیگر مزایای این بخش می باشد.
در این بخش بیماران با تشخیص های مختلف از جمله بیماری های داخلی، جراحی، ارتوپدی و زنان و زایمان بستری و تحت درمان پزشكان متخصص و فوق تخصص قرار می گیرند. در این میان خدمات ارائه شده به مادران باردار به عنوان میهمانان ویژه بخش VIP با در نظر گرفتن نیاز ها و انتظارات خاص مادران در مرحله ی پس از زایمان به گونه ای طراحی شده است تا مادران عزیز با برخورداری از فضایی آرام و دلنشین، تجربه ای رویایی از اولین روزهای تولد فرزند خود در بیمارستان عسگریه را به یادگار داشته باشند.
NICU
مسئول فنی بخش : دکتر محسن موسوی
سرپرستار بخش : فریبا احمدیان
مسئول آموزشی بخش : فرزانه رفیعیایی
ظرفیت بخش : 7 انکیباتور , 5 تخت احیاء ، 10 انکیباتور پورتابل , 8 کات , 4 فتوتراپی اینتنسیو , 2 فتوتراپی ساده
مکان بخش : طبقه همکف ساختمان بستری
تلفن بخش :32922230
بخش كودكان به منظور ارائه خدمات تخصصی به كودكان و با حضور 24 ساعته متخصصین اطفال در طبقه دوم مركز دایر می باشد.با راه اندازی ساختمان جدید بخش اطفال در سال 1391 ،این بخش به صورت مستقل و با 12 تخت كار خود را در فضایی استاندارد به صورت جدی تری ادامه داد. فضایی شاد و مفرح و متناسب با روحیات كودكان یك ماهه تا 12 ساله از ویژگی های خاص این بخش می باشد.بیماران این بخش از رژیم غذایی ویژه و مطابق با سلیقه ونیاز كودكان برخوردارند.سعی شده است فضای این بخش به گونه ای طراحی گردد كه كودكان در كنار والدین خود فرآیند درمان را سریعتر به پایان برسانند.نقاشی،برگزاری بازی های گروهی و فكری،تماشای فیلم ، مسابقه و سایر كارهای مورد علاقه كودكان از جمله اقداماتی است كه به منظور تسریع در روند بهبود كودكان انجام می گیرد.مشاوره ی تغذیه به صورت روزانه و رایگان برای تمام كودكان بستری در بخش و توسط كارشناسان تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان صورت می گیرد.
بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) به منظور حمایت از نوزادان دچار اختلالات بدو تولد در سال 1392 و با 8 تخت NICU و 9 تخت نوزادان در طبقه دوم مركز به بهره برداری رسید.این بخش با بهره مندی از حضوربهترین متخصصین نوزادان و برخورداری از تجهیزات به روز و كامل نقش عمده ای در كاهش مرگ و میر نوزادان متولد شده در بیمارستان داشته است.در این بخش نوزادانی كه هنوز دوره ی رشد خود را به صورت كامل سپری نكرده اند و نیاز به دستگاه های حمایتی دارندبستری می گردند.نوزادانی كه به تشخیص پزشك معالج وبه دلایلی مثل زردی نیاز به تحت نظر بودن دارند در بخش نوزادان بستری می شوندكه طی این دوره و به تشخیص پزشك معالج، مادر نیز می تواند جهت شیردهی به نوزادخود درمواقع مورد نیاز بر بالین وی حاضر شود. به همین منظور اتاق ویژه ای همراه با امكانات رفاهی كامل جهت اقامت این مادران در بیمارستان در نظر گرفته شده است.
فیزیو تراپی
مسئول بخش : بدرالسادات مدنیان
مکان بخش : طبقه زیرزمین ساختمان بستری
شماره تلفن بیمارستان: 9-2250041
شماره داخلی: 2922190
قسمت فیزیوتراپی در دو نوبت صبح و عصر پذیرایحدود 40 تا 45 بیمار می باشد.
فیزیوتراپی (physiotherapy) شیوهای از درمان بیماریها و اختلالات عصبی-ماهیچه ای-اسکلتی با استفاده از تجهیزات مکانیکی، جریانهای الکتریکی، مانورهای دستی، تمرینات ورزشی و عوامل فیزیکی دیگر است. در این روشها از ورزش، نور، پرتوهای فرابنفش و فروسرخ، گرما و جریان برق استفاده میشود. فیزیوتراپی حیطهای از پزشکی است کههدف آن پیشگیری از بیماریها، درمان، توانبخشی و بالا بردن سطح سلامت میباشد.
درمان در فیزیوتراپی به طور کلی به سه گروه اصلی تقسیم میشود:
۱- تمرین درمانی: فیزیوتراپیست به وسیله تجویز؛ انجام و آموزش ورزشهای درمانی خاص؛ ماساژ؛ ورزش در آب (Hydrotherapy)؛ اقدام به درمان بیمار یا افزایش سطح سلامت میکند.
۲- الکتروتراپی:درمان به وسیله دستگاههای ویژه انجام میشود این دستگاهها معمولاً امواج خاصی را (امواج مایکرو ویو؛ امواج کوتاه رادیویی؛ امواج مافوق صوت؛ امواج الکتریکی) که همگی توسط دستگاه به شکل خاصی تولیدشده و تغییر مییابند(مدوله میشوند).
۳- مهارتهای درمان با دست(Manual Therapy)
مهمترین حیطههای فعالیت فیزیوتراپی در پزشکی شامل درمان موارد زیر است:
۱-بیماریهای دستگاه حرکتی (ارتوپدی).
۲-بیماریهای دستگاه قلبی و تنفسی.
۳-بیماریهای دستگاه اعصاب محیطی و مرکزی.
۴-بیماریهای پوستی و سوختگیها.
۵-درد و کنترل درد.
۶-بیماریهای شغلی.
زایشگاه
سرپرستار بخش : زرین تاج خورسند (ماما)
ظرفیت بخش : 25 تخت
مکان بخش : طبقه همکف ساختمان بستری
تلفن بخش : 32922123
بخش زایشگاه به عنوانی بخشی از بلوك زایمان بیمارستان (واقع در طبقه همكف ) و با حضور شبانه روزی متخصصین زنان و زایمان آماده پذیرش و ارائه خدمت به مراجعین محترم می باشد. بیماران این بخش پس از معاینه توسط پرسنل ماما و متخصصین زنان و زایمان ،با توجه به نوع خدمت مورد نیاز در زایشگاه تحت نظر قرار گرفته و یا به بخش های مامایی یا اتاق عمل منتقل می گردند. اصلی ترین وظیفه این بخش مراقبت از مادران باردار در طی دوره ی بارداری ونیز ایجاد شرایط ایمن و كنترل شده جهت انجام یك زایمان راحت و مطمئن می باشد.مراقبت اولیه از تمام نوزادان سالم متولد شده در بیمارستان نیز در همین واحد صورت می گیرد.
این واحد با میانگین روزانه 15مورد زایمان طبیعی یكی از پركارترین بخش های بیمارستان می باشد كه با دارا بودن 12تخت لیبر،3 تخت زایمان پیشرفته،4 تخت پس از زایمان و 1 تخت زایمان بی درد و برخورداری ازپرسنل و پزشكان متبحر و باتجربه ،توانسته است اعتماد مادران جوان را به انجام یك زایمان طبیعی سالم ،كم خطر و بی درد را به خوبی جلب نماید به گونه ای كه تعداد زایمان های طبیعی انجام شده در 6 ماهه اول سال 94 با افزایش قابل توجه نسبت به دوره ی مشابه قبل به بیش از 2300 مورد رسیده است.
آنچه كه مادران در این بخش تجربه می كنند:
1-انجام معاینات فیزیكی دقیق مادر و جنین توسط ماما و پزشك متخصص زنان
2-اندازه گیری فشار خون ،بررسی ارتفاع رحم ، رشد جنین ،سمع FHR
3-كنترل موارد غیر طبیعی در دوران بارداری و ارجاع به پزشك متخصص زنان
4-بررسی حركات جنین و انجام NST(ارزیابی سلامت جنین)
5-انجام زایمان به روش طبیعی
6-مراقبت از مادران دارای فشار خون(مسمومیت دوره بارداری)
7-آموزش روش شیردهی و كنترل انجام اولین شیردهی به نوزاد توسط مادر
در راستای ایجاد شرایط مناسب جهت انجام زایمان های ایمن ، شرایط انجام زایمان بی درد به دو روش استنشاقی (استفاده از گاز آنتوفوكس) و اپیدورال (بی حسی نخاعی) فراهم گردیده است.
بیمار و همسر(همراه) وی در صورت تمایل به استفاده از زایمان بی درد باید درخواست خود را در هنگام بستری در زایشگاه به مامای مسئول بیماران اعلام نمایند.
جراحی
نام بخش : جراحی، ارولوژی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب
سرپرستار بخش : سمیه غلامی
ظرفیت بخش : 42 تخت
مکان بخش : طبقه سوم ساختمان بستری
تلفن بخش : 32922300
این بخش با 44 تخت بستری دراتاق های دو تخته و خصوصی در طبقه سوم بیمارستان واقع شده است .با توجه به بستری بیماران آقا و خانم در این بخش ،همواره و در تمام نوبت های كاری پرسنل آقا و خانم در بخش حضور دارند.
فرآیند پذیرش در این بخش به گونه ای است كه بیمارانی كه در روز عمل خود به بیمارستان مراجعه می كنند پس از طی مراحل اداری پذیرش در بیمارستان به واحد ادمیت جراحی راهنمایی شده و پس از تعویض لباس و انجام آزمایشات و اقدامات اولیه مستقیماً از ادمیت جراحی به اتاق عمل بیمارستان منتقل شده و پس از انجام عمل به بخش جراحی ارجاع و ما بقی دوره ی درمان خود را در این بخش سپری می نمایند.
زنان
سرپرستار بخش : آلاء ماهان
مسئول آموزشی بخش : فرزانه رفیعیایی
ظرفیت بخش : 42 تخت
مکان بخش : طبقه چهارم ساختمان بستری
تلفن بخش : 32922400
حجم گسترده مراجعین در سرویس زنان و زایمان ،بیمارستان عسكریه را بر آن داشته است تا با اختصاص 40 تخت به بخش زنان بتواند پاسخگوی خدمات درمانی مورد نیاز این گروه از بیماران باشد. در همین راستا متخصصین زنان و زایمان به صورت 24 ساعته در بخش حضور دارند .با توجه به اهمیت آموزش صحیح شیردهی مادر به نوزاد ،علاوه بر برگزاری كلاس های گروهی آموزش شیردهی در نوبت كاری صبح ودر تمام نوبت های كاری عصر و شب نیز یك نفر نیروی مامایی به صورت اختصاصی جهت این امر تعیین می گردد.با توجه به لزوم حفظ آرامش و آسایش مادران و خانم های بستری حضور همراهان مرد به جز ساعات ملاقات اكیداً در بخش زنان ممنوع می باشد.این بخش در طبقه چهارم بیمارستان واقع شده است و علاوه برموارد زایمانی ،سایر بیماران سرویس زنان نیز در همین بخش بستری می شوند.در این بخش واكسیناسیون بدو تولد نوزادان به صورت كامل انجام می گیرد و در راستای اجرای استانداردهای بیمارستان دوست دار كودك،مراقبت ازتمام نوزادان دركنار مادران انجام می گیرد.(طرح Rooming in)
تقدیر از مسئولین انجمن خیریه حضرت ابوالفضل(ع)
اوّلین جشنواره تجلیل از خیّرین و واقفین عرصة سلامت
اوّلین جشنوارۀ تجلیل از خیّرین و واقفین عرصۀ سلامت استان اصفهان در 13رجب1431 (8تیر 1385) در باغموزۀ چهلستون اصفهان همزمان با ایام ولادت باسعادت مولی الموحدین حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برگزار شد.
در پایان، مراسمِ تجلیل از 110نفر از چهرههای ماندگار حوزة سلامت، خیّرین برتر و واقفین عرصة سلامت استان اصفهان با دعوت از مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر محمد باقری لنکرانی، نمایندة ولیّ فقیه در استان و امامجمعة اصفهان، حضرت آیتالله طباطبایینژاد و استاندار محترم، آقای سیّد مرتضی بختیاری بر روی جایگاه، همراه با اهدای لوح تقدیر، تندیس ویژة مراسم، مدال حامی سلامت و هدیة سفر تشرّف به محضر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) انجام پذیرفت.
اوّلین همایش تجلیل از انجمنهای خیریه بهداشتیدرمانی استان اصفهان
اوّلین همایش تجلیل از خدمات انجمنهای خیریه بهداشتیرمانی استان اصفهان همزمان با سیوهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مصادف با سیزدهم بهمن 1395 در تالار همایشهای مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهلالبیت(ع) اصفهان با همکاری مجمع خیّرین سلامت کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و استانداری اصفهان برگزار شد.
هدف همایش، تجلیل و تکریم از چهل انجمن خیریه فعال در عرصة سلامت و همچنین نکوداشت جناب آقای حاج سیّد رضا نیّری، دبیرکل مجمع خیّرین سلامت کشور و تقدیر و تشکر از اعضای هیئتمدیره مجمع خیّرین سلامت استان اصفهان بود.
آدرس، فاکس، تلفن، پیامک، پست الکترونیک، سایت