سیدحسین رضازاده رئیس جشنواره و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت اصفهان
سلامت از مهم ترین و حساس ترین حوزه های اجتماعی می باشــد که به طور مستقیم با جسم و جان و روح و روان انسان ها از بدو تولد تا پایان عمر ارتباط دارد. جای بسی خوشبختی است که بحمدالله مجمع خیرین سلامت کشور با تدبیر رادمردی توانا مرحوم حاج سیدرضا نیری تاســیس و بحمدالله اکنون با راهبری شخصیتی والامقام جناب آقای دکتر حسینعلی شهریاری گام های مؤثری در راستای توسعه خدمات و حمایت های خیرین در جهت شکوفایی نظام سلامت در کشور برداشته اند. مجمع خیرین سلامت استان اصفهان با فراهم نمودن بستری مناسب برای آشنایی دقیق و تخصصی هنرمندان با موضوعات سلامت و نیکوکاری ، پیوند هنرمندان با فعالیت های خیر در حوزه سلامت جامعه را استحکام بخشید و از این راه گامی مهمی در راستای فرهنگ سازی و اجتماعی شدن نظام سلامت برداشته است.
تأکید من به همه فیلمسازان، اصحاب هنر و رسانه این است که با استفاده از هنر و ساخت فیلم در راستای گسترش فرهنگ نیکوکاری و نگاه ویژه جامعه به مقوله سلامت رسالت خود را ایفا نمایند. امید است این حرکت ماندگار که در آغازین راه آن هستیم در آینده تبدیل به یک فرهنگ ماندگار و موجبات رشد و شکوفایی مقوله سلامت در جامعه را فراهم نماید. لازم می دانم از همه گروه ها و شخصیت ها که با تعلق خاطر و عشق وافر در مسیر برنامه ریزی و سیاستگذاری و اجرا برای به ثمر نشســتن این رویداد مهم فرهنگی هنری مجمع خیرین سلامت را یاری نمودند، تقدیر و تشکر نمایم و برای همگان توفیق روزافزون در راه خدمت به جامعه را خواهانم و امیدوارم نامشان در دفتر حامیان و خادمان عرصه سلامت ثبت و ضبط گردد.
سیدمهدی سیدین نیا دبیر جشنواره
در اولین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت که به میزبانی اصفهان برگزار می گردد این افتخار را داریم که به یکی از مهم ترین موضوعات مطرح شده در فرهنگ ایرانی اسلامی به عنوان بالاترین عبادت بپردازیم. بیان هنری متخصصان در گسترش عمل نیکوکارانه و توجه به فعالان و معرفی فیلم سازان موفق در این جشنواره به طور اختصاصی باعث ترویج فرهنگ نیکوکاری در عرصه سلامت خواهد بود. امیدواریم که به لطف خداوند متعال و با همدلی و همراهی یکدیگر قدمی و توشه ای برای دنیا و آخرت
برداریم.
خدا را شکر که در این جشنواره شاهد دیدن زحمات خالصانه دلسوزان سلامت در قاب تصویر هستیم و تلاش فیلمسازان و هنرمندان پیش گام بر پرده نقره ای؛ سلامت مردم ما را بر آن داشت که موضوع کار خیر و پیوند آن با هنر و هنرمند را در قالب و ساختار جشنواره ای تعریف نماییم تا اهمیت موضوع مضاعف شده و مقدمه ای جهت گام های بعدی در این زمان و عرصه باشیم. تجربه این جشنواره پیام نوید بخشی را به همراه آورد که هرگاه متولیان و مسئولین و مردم (خیرین) و هنرمندان در کنار یکدیگر قرار گیرند و هم دل و همراه شوند می توانند کارهای بزرگی را انجام دهند و نقش خود را بیش از پیش در راه خدمت به مردم عزیزمان ایفا نمایند.
دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
خدمات مجمع خیرین سلامت کشور افتخار بزرگی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شمار می رود.
اعضای مجمع خیرین سلامت بدانند که در حوزه سلامت با همکاری خوب و راهبردی خودشان یادگارهای ماندگاری از خود بر جای خواهند گذاشت. زیباترین لحظات زندگی شما خیرین عملکرد نیکو و ماندگارتان است که ذخیره ارزشمند و باقیات الصالحات برای خود، خانواده و آینده تان محسوب می شود
ارتقای مکارم اخلاقی مهم ترین نیاز جامعه بر اساس تاکیدات پیامبر اکرم(ص) محسوب می شود و اکنون چه اخلاقی بالاتر و ارزشمندتر از اینکه ایرانیان به هم مهر بورزند، با هم محبت داشته و با نوع دوستی به مستمندان و نیازمندان در حوزه سلامت کمک کنند.
برگزاری جشنواره فیلم «مهر سلامت» از مهمترین خروجیهای قابل ارزیابی مجمع خیرین سلامت کشور محسوب می گردد. تداوم این جشنوارۀ کاملاً مردمی که با انگیزه خدمت به نظام سلامت برگزار گردیده، انشاءالله به صورت جدیتر به اهداف و دستاوردهایش نائل گردد.
توفیق همه دست اندرکاران برگزاری این رویداد مهم فرهنگی هنری را در جهت ارتقاء خدمات نظام سلامت از خداوند منان مسالت می نمایم.
دکتر حسینعلی شهریاری دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور
بحمدالله مردم شریف، ولایتمدار و هنرپرور استان اصفهان که به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی لقب یافته، از پیش قراولان کارهای خیر و عام المنفعه و مؤسس و بنیانگذار ده ها مؤسسه خیریه فعال در حوزه بهداشت و درمان و همچنین انجمن های مددکاری و تخصصی در بیماری های خاص و صعب العالج و ساخت بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی گوی سبقت را از همه ربوده اند.
اقدام ارزشمند و تأثیرگذار مجمع خیرین سلامت استان اصفهان در برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت در زمینه بازنمائی فعالیت های خیرین و نیکوکاران و گفتمان سازی در حوزه سلامت و جلب توجه هنرمندان و اصحاب رسانه به مقوله سالمت بستر همراهی فیلمسازان را با جریان خدمت رسانی به مردم عزیز کشورمان فراهم و راهبرد کلان اجتماعی شدن سلامت را از مسیر و مجرای هنر به اهداف نظام سلامت نزدیک کند.
استقبال سینماگران به ویژه در حوزه فیلم کوتاه و مستند از این جشنواره نشان دهنده ظرفیت بالای حوزه سلامت برای تعامل با سینمای حرفه ای و هنری میباشد. هنرمندان و سینماگران در طول سالهای گذشته به صورت خودجوش و با درک بالای هنرمندانه خود آثار ارزشمندی در این زمینه تولید و اکنون با گام هایی استوار و همتی بلند در این عرصه خودنمایی نموده اند.
امید است در سالهای آینده شاهد ارتقای کمی و کیفی تولیدات هنرمندان و فیلمسازان در حوزه سلامت باشیم.
از همه دست اندرکاران این رویداد باعظمت فرهنگی هنری به ویژه رئیس محترم جشنواره جناب آقای حاج سیدحسین رضازاده که با تلاشی خستگی ناپذیر و همتی بلند برای به ثمر نشستن این جشنواره اقدام نمودند قدردانی می نمایم و توفیق همگان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
امروزه هنر بعنوان یکی از ابعاد زندگی مردم، مطرح است و هنرمندان با نقش آفرینی درحوزه سلامت می توانند سهم مهمی در توسعه فعالیت های خیرین در این عرصه ارائه کنند. وی افزود: برگزاری جشنواره مهر سلامت و انتقال فرهنگ خیر و نیکوکاری از این طریق در حوزه سلامت، می تواند به عنوان ارائه الگوهای مناسب برای شیفتگان خدمت در حوزه سلامت و مشوق خیرین در راستای سرمایه گذاری وکمک در حوزه بهداشت و درمان واقع شود. وی خاطرنشان کرد: اهمیت سینما، فیلم و نقش رسانه در جهت بازنمایی اقدامات و فعالیت های ارزشمند خیرین در حوزه سلامت، می تواند نظر مخاطبان بیشتری را به این حوزه معطوف کند.
سیدمحمد طباطبایی معاون مشارکت های مردمی روابط عمومی و اطلاع رسانی
در جشنواره مهر سلامت جمعی از افراد فرهیخته و هنرمند حضور دارند که در بسیاری از جشنواره ها نظیر آن نیست. استقبال از جشنواره هم بسیار خوب بوده است. در کنار آن حرکت دیگری شروع شده که تولید فیلم است، درحالی که در بسیاری از جشنواره ها تولیدات دیگران قضاوت می شود. جشنواره فیلم مهر سلامت جشنواره بسیار بزرگی است که علاوه بر تولید فیلم ها، تجلیل از خیرین سلامت را هم در حاشیه جشنواره دنبال می کند. در این راستا با دانشگاه علوم پزشکی هم رایزنی کرده ایم تا فیلم چندتن از پیشکسوتان اصفهان که در زمینه سلامت جامعه سال ها فعالیت کرده و از شاگردان نسل اول پزشکی نوین اصفهان بوده اند را بسازیم و بعد از ارائه در جشنواره برای پخش به شبکه سلامت ارسال می کنیم.
جشنواره مهر سلامت جشنواره بسیار پرباری است و امیدواریم با حمایت هایی که می شود بتواند در جهت رفع مشکلات سلامت مردم مثمر ثمر باشد.
سیدعباس پورهاشمی قائم مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور
از اعضای مجمع خیرین سلامت استان اصفهان به ویژه مدیرعامل این مجمع و برگزارکنندگان جشنواره مهر سلامت قدردانی می کنم، کار بزرگی را شروع کرده اید که حرکت جدید و مبارکی است. بسیاری از خیرین افراد مسنی هستند که به روش سنتی فعالیت می کنند، درحالی که الان باید از روش های جدید بهره بگیریم و برگزاری این جشنواره هم در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد. جشواره مهر سلامت را یک حرکت ملی است، این جشنواره باید پاسخگوی چند سوال باشد، اول یکی اینکه فیلم های جشنواره چه مفهومی به نسل جوان منتقل می کند، دوم اینکه چطور می توان از ابزار فیلم برای پیشگیری استفاده کرد و همچنین اینکه آثار کارهای خیر را کجا و چگونه باید دید؟
این جشنواره باید اطمینان به خیرین را تبیین کند، همانطور که مرحوم حاج آقا نیری توانست اطمینان مردم را جلب کند، به طوری که مجمع خیرین سلامت الان بیش از 270 شعبه در سراسر کشور دارد، بیش از 6 هزار میلیارد تومان مردم در امر خیر کمک کرده اند، بیش از 7 هزار نفر از خیرین و افراد معتمد و شناخته شده عضو مجمع هستند، بیش از 16 میلیون متر مربع زمین در بهترین مکان های شهر وروستا به مجمع هدیه کرده اند و بیش از صد هزار خیر به صورت مستمر با مجمع همکاری می کنند. مجمع خیرین سلامت به صورت شفاف هر اقدامی که انجام داده با مردم مطرح کرده است،در عین حال این مجمع هیچ دخالتی در کار خیران نداشته و فقط نیازهای حوزه بهداشت و درمان را ارائه کرده است.
تشکیل کمیته نظارت و ارزیابی جشنواره مهر سلامت و همچنین کمیته علمی می تواند چراغ راهی بعد از برگزاری جشنواره باشد.
مجمع خیرین سلامت کشور با پیشنهاد اصفهان مبنی بر برگزاری جشنواره فیلم مهر سلامت، اهمیت حضور و مشارکت در جشنواره را به مجامع سراسر کشور اعلام و با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رایزنی کرده ایم، در عین حال که در اجرای جشنواره هم در کنار برگزار کنندگان خواهیم بود. آنچه اهمیت دارد این است که این جشنواره به صورت دائمی برگزار شود و فرهنگسازی و بسترسازی و شروع حرکت جدید را مدنظر قرار دهیم.
دکتر محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان
باید از زبان هنر در جهت ایجاد و تشویق خیریه ها و گسترش روحیه خیراندیشی استفاده شود. باید از زبان هنر در جهت ایجاد و تشویق خیریه ها و گسترش روحیه خیراندیشی استفاده شود و فرهنگ زندگی اجتماعی گسترش یابد. فرهنگ سازی در خصوص رعایت بهداشت و سلامت جامعه هزینه های اقتصادی و انسانی آن را کاهش می دهد. اصفهان در حوزه هنر از همه شهرها جلوتر و مبدع بوده است و اگر از هنر در جهت خیر و ایجاد و تشویق خیریه ها و گسترش روحیه خیراندیشی استفاده شود بسیار موفق و مطلوب خواهد بود. اینگونه فعالیت ها در دراز مدت آثار و برکات زیادی خواهد داشت و اگر موفق شویم سیر کارهای خیر را از مادیات صرف به سمت معنویات و فرهنگ سازی سوق دهیم، کار مهمی انجام شده است و در این راستا باید فرهنگ زندگی اجتماعی گسترش یابد.
دکتر قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان
امروزه سلامت به مثـابه یک حق بشری مطرح است که انسان از بدو تولد تا پایان عمر به آن نیاز دارد. اگر سلامتی انسان آسیب ببیند، همه موضوعات دچار اخلال می شود و دیگر نه مال ارزشی دارد و نه موضوعات دیگر. سلامت است که می تواند به منزله یک رکن اصلی به زندگی انسان امید دهد و موضوع سلامت انسان را با امید به کارهای جدی تر سوق می دهد، بنابراین هرچه برای این حق بشری تلاش شود، باز هم کم است. در حال حاضر دولت های جهان سوم و در حال توسعه این توان را ندارند که بتوانند با وجود چالش هایی که برای سلامت وجود دارد، آن را به طور کامل تامین کنند، اگر چه دولت جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون اساسی وظیفه تامین سلامت بخشی از جامعه را بر عهده دارد. تجربه نشان داده است که سازمان های مردم نهاد و خیرین که از خدمت طولانی برخوردار هستند، با شیوه های مختلفی وارد عرصه سلامت می شوند و با در هم آمیختن موضوعات مختلف کارهای جالبی انجام می دهند.
خطاب به فعالان عرصه فیلم کوتاه مهر سلامت: در حال حاضر، شما با استفاده از هنر و فرهنگ کار خیر را ارتقا بخشید. شما می خواهید با استفاده از هنر و تهیه فیلم های کوتاه نشان دهید که می توان به این موضوع دست یافت که اگر پول نیست که به انسان های نیازمند هدیه کنیم، می توانیم زمان را وقف کنیم و چه زیباست که در این عرصه، پزشکانی و افرادی وارد شده اند که می توانند در رابطه با سلامت کار کنند و به طور مستقیم و غیر مستقیم زمان را وقف این کار کنند.
شما مروج نیکوکاری در جامعه هستید
شهردار اصفهان خطاب به فعالان جشنواره گفت: ما باید بدانیم با استفاده از هنر در قالب تولید فیلم می توانیم سلامت جامعه را تضمین کنیم. از این جهت کار شما واقعا کار ارزشمندی است و شما مروج نیکوکاری در جامعه هسـتید و با ترویج نیکوکاری در حوزه سلامت، سلامتی یک جامعه سالم را تضمین و تامین می کنید و این موضوع اهمیت بسیار مهمی دارد و باید به شما تبریک و خسته نباشید گفت. نوروزی با بیان اینکه در زمینه ترویج فرهنگ سلامت از هیچ کوششی فروگذار نمی کنیم، ادامه داد: ما هم به نوبه خودمان هر کجا که امکان و ظرفیتی وجود داشته باشد، در راستای تامین سلامت جامعه از طریق سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه که خیرخواهانه در این راه گام برمی دارند، آماده ایم که در خدمت شما باشیم و آرزوی توفیق برای شما داریم و امیدواریم که خداوند به شما توانی بیش از این بدهد تا بتوانید در راستای تامین سلامت جامعه به خصوص به نیازمندانی که سلامتی آنها در معرض آسـیب است، کمک کنید تا شاهد جامعه ای سالم با مردمی سالم باشیم و اگر چنین باشد، عقل هم در بدن سالم است و آن هنگام است که عقل سلیم حاکم خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدعلی انصاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی
همه افرادی که در این کار وارد شده اند از پیشگامان و پرچمداران حوزه هنر در کشور و در استان هستند. او با بیان اینکه با نگاهی تاریخی به دوران قبل اسلام می توان دریافت که کار خیر قبل از اسلام وجود داشته است. نیکوکاران همیشه و در همه عرصه ها حاضر بودند و بالاترین عمل صالح همین کار خیری است که شما انجام می دهید. نیکوکارانی در حوزه سلامت در کار خیر تلاش می کنند، بسیار مطلوب است و پیوند سلامت، خیران و هنر پیوند مبارکی است و امید است که هنرمندان با ایده پردازی های جدید بتوانند در جهت ارتقای نقش سلامت در زندگی افراد جامعه مسیر تازه ای باز کنند. فرهنگ سازی در کار خیر در کشور کم انجام شده است و این جشنواره مقدمه ای است برای بهره گیری از ظرفیت های مطلوب ها تا از بهترین ها استفاده شود.
دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
هو الخالق المصور
گفته اند: "هنر" روایت دیدار عاشقانه هنرمند با حقیقت است برای مردم و چه زیبا اگر این روایت، نام پر معنای "سلام" را تکرار کند؛
سلام بر هنرمندان.
آنها که نام "سلام" را به تصویر می کشند
و سلام بر خدمتگزاران مردم
که نام "سلام" را "زندگی" می کنند
و سلام بر مردم خوبمان
که تماشای نام "سلام" در آئینه زیبای چهره شان آرزو و هدف ماست
نقش فیلم و رسانه در فرهنگ سازی جامعه از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است.
توجه به درام فیلم همراه با جنبه های علمی و پزشکی قطعا می تواند در افزایش سطح آگاهی و سواد سلامت و اصلاح دید مردم نسبت به موضوعات پزشکی موثر باشد. امیدوارم هنرمندان فیلمساز در تهیه و ارسال آثار به جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت بتوانند رسالت خود را در ارتقاء فرهنگ نظام سلامت در جامعه ایفا نمایند.
دکتر علیرضا یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
به استعانت الهی جشنواره فیلم مهر سلامت از تاریخ 23 الی 26 مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار می شود. استقبال وسیعی که از این جشنواره شده واقعاً موجب خوشحالی است. امیدوارم با این جشنواره رونق بیشتری به امور خیر در حوزه سلامت ایجاد شود. لازم می دانم از همه بزرگوارانی که به این امر مهم همت گماشتند سپاسگزاری کنم.
مجمع خیرین سلامت استان اصفهان مجدانه پیگیر وقوع این رویداد میمون بودند انشاءالله خداوند به آنها جزای خیر دهد.
دکتر پژمان عقدک مدیر مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
با اشاره به سخنان حضرت علی(ع) در حوزه سلامت گفت: حضرت امیرمومنان علی(ع) در حکمت 388 می فرمایند " از مهم ترین بلاها فقر است و بالاتر از فقر بیماری جسم و بالاتر از آن بیماری دل و از نعمت ها وسعت روزی است و بالاتر از آن سلامت جسم و بالاتر از آن سلامت دل." اهمیت و ارزشی که سلامت دارد بر هیچ کسی پوشیده نیست و چقدر زیباست که کسی سلامتی جسم و روحش را صرف سلامتی دیگران کند و این کار را برخی خیرین بدون هیچگونه چشمداشتی انجام داده اند. او می گوید: رهبر معظم انقلاب اسلامی، سلامت را محور همه موضوعات می داند و ما هم اگر بنا باشد کار درستی انجام دهیم باید بدانیم انسان سالم محور توسعه است. هر کاری که بخواهیم انجام دهیم باید انسان سالمی در راس قرار گیرد. مقام معظم رهبری می فرمایند" اگر بخواهید در عرصه معنویت هم رشد کنید باید انسان سالمی باشید." عقدک با اشاره به اینکه توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که سلامت حق همگان است، ابراز داشت: در شعار 2018 موضوع سلامت همگانی باید مطرح شود یعنی سلامت برای همه و در همه جا.
الگوسازی از خیرین
وی موضوع تغییر تحول نظام سلامت را یکی از افتخارات دولت در چهار سال گذشته دانست و بیان کرد: این موضوعی است که همچنان دولت بر روی اجرای آن پافشاری می کند، اما دولت با تمام موفقیت هایی که داشته است، به خاطر محدودیت های مالی نمی تواند آنچنان که باید و انتظارات اولیه است، خودش را نشان دهد. وی همکاری بین بخشی، منظم بودن شاکله نظام سلامت و فرهنگ سازی در جهت ارتقای سلامت را سه استراتژی مهم دانست و گفت: مردم باید برای سلامت خودشان اقدام کنند و اگر مطالبه گری نکنند سلامت آنها تضمین نمی شود. اگر استاندار و مدیران بلند پایه نباشند اتفاق خاصی نمی افتد و در این زمینه رسانه ها باید برای ارتقای سواد سلامت مردم تجهیز شوند. عقدک با اشاره به اینکه راه های نفوذ به دل و قلب مردم فقط حرف زدن نیست، اظهار کرد: این راه علم دارد و این ارتباط با رسانه ها و افراد متخصص اتفاق می افتد و الگوسازی از افرادی که کار خیر در زمینه سلامت انجام می دهند، راهگشا خواهد بود. وی گفت: نظام سلامت به علت داشتن اهداف متعدد و سطح انتظاراتی که مردم از آن دارند همیشه درگیر تامین منابع کافی برای پاسخ به نیاز آنها بوده است. وی تاکید کرد: برای نظام سلامت کمک خیرین بسیار ضروری است و اگر بخواهیم این حرکت انقلابی استمرار داشته باشد یکی از راههای آن برگزاری جشنواره های چون مهرسلامت میباشد. مدیر مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه علومپزشکی اصفهان اضافه کرد: جشنواره مهر سلامت به معرفی افراد با روح متعالی و دستانی گشاده می انجامد و به سایرین کمک می کند که با خیرین هم پیمان شوند. وی در آخر گفت: هدف ما ارتقاء سطح دانش و آگاهی مردم در موضوع سلامت است تا بیشترین این مهم توجه داشته باشند; جشنواره مهر سلامت راوی خوبی برای این هدف خواهد بود.
دکتر کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
امروزه در دنیا موضوع سلامت یک مقوله اجتماعی و قابل توجه تلقی می شود و با پدیده ای به نام اجتماعی شدن سلامت و ضرورت مدیریت و رویکرد اجتماعی در حوزه سلامت مواجه هستیم.چنین رویکردی، مستلزم مشارکت بالای مردم خواهد بود لذا یکایک افراد جامعه به نوعی در ارتقاء حوزه سلامت و گسترش فرهنگ سلامت عمومی جامعه نقش بسزایی خواهند داشت.
جشنواره فیلم «مهر سلامت» با رویکرد پاسداشت و ارج نهادن به فرهنگ نیک اندیشی و عمل خیر در حوزه سلامت موجب شکل گیری، توسعه فرهنگ مشارکت مردمی و ارتقاء وضعیت سلامت خواهد شد.
امیدوارم این جشنواره با مشارکت هدفمند و حداکثری هنرمندان حوزه سینما در راستای اهداف و محورهای سازنده خود، بتواند پایه گذار یک حرکت ماندگار فرهنگی در راستای ارتقاء مشارکت های عمومی مردم در جهت توسعه فرهنگ نیک اندیشی در حوزه سلامت ایفا نماید.
حاج احمد فامیل دردشتی رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان اصفهان و مدیرعامل خیریه حضرت ابوالفضل(ع)
مجمع خیرین سلامت استان اصفهان از ده ها خیر و شخصیت های مهم در حوزه سلامت تشکیل شـده و بسیاری از چهره های ماندگار سلامت در این عرصه فعالیت می کنند. از سال 1395 به منظور ارج نهادن به خدمات خیرین، مطالعات طرح برگزاری جشنواره فیلم کوتاه سلامت را در دستور کار قرار دادیم و پس از بررسی و تدوین برنامه ها، 14 نفر از متخصصین در حوزه فیلم و سینما توسط مجمع خیرین سلامت منصوب شدند.
این جشنواره برگ زرین دیگری است که در خاطر خیرین سلامت باقی می ماند، امیدوارم با همکاری مجموعه های ذیربط در این راستا این جشنواره به بهترین شکل ممکن برگزار گردد و موجبات رضایت خداوند و خشنودی حضرت ولی عصر(عج) را به دنبال داشته باشد.