بنیاد خیریه راهبری آلاء
معرفی بنیاد
وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ
در زبور بعد از ذکر (تورات) نوشتیم: بندگان شایسته ام وارث (حکومت) زمین خواهند شد
انسان برای رشد، به یک زندگی متعالی نیاز دارد تا در بستر آن بتواند ابعاد مختلف وجودیاش را ارتقا و رشد دهد. ابعاد حیات نیازمند تعالی هستند تا آسایش جسمانی، آرامش روحی، “دنیا و آخرت را با هم داشتن” و سرانجام وصول به حق، رسیدن به قرب باری تعالی و تخلق به اخلاق الهی محقق شود.
حال انسان با توان محدود، چه راهی برای تعالی بخشی به ابعاد گوناگون حیات خود و سایرین پیش رو دارد؟ به تعالی کدام بعد باید بپردازد؟ کدام بعد اساسی و زیربنایی تر است؟ کدام بعد پیش نیاز، محرک و رشد دهنده سایر ابعاد است؟ کدام بعد در جامعه عهده دار کمتری دارد؟ کدام بعد اولویت بالاتری دارد؟ پرداختن به کدام بعد اثربخش تر است؟
بر این مبنا جمعی از خیرین اصفهان با حمایت معنوی مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ مهدی مظاهری -یادگار معنوی شهر اصفهان و از بنیان گذاران بسیاری از مراکز خیریه موفق و ماندگار- و با تلاش و دغدغهی بسیار خانواده خیراندیش و کارآفرین ایشان، در سال ۱۳۸۸ بنیاد خیریه ای را با نام آلاء تاسیس کردند تا به واسطه آن مسئولیت و تکلیف خود را در مقابل خداوند، خویشتن و جامعه انجام دهند. تکلیفی مبتنی بر بسترسازی لازم برای دستیابی به حیات طیبه از راه تولید،کارآفرینی، ثروت آفرینی، پرهیز از کنز اندوزی و هدایت هوشمند سرمایه به دست آمده در حوزه خیر و عرصه های فرهنگی.
بنیاد خیریه راهبری آلاء نگاه آرمانگرا و اندیشه نظاممند راهبردی توحیدی را با حرکت جهادی، علمی، پویا و درون زا، مردمی و براساس فناوریهای روز در هم آمیخت تا بتواند امور خیری را به سرانجام برساند که اثربخشی آن تا سالیان طولانی ماندگار بماند. ابزار ایجاد و حفظ این ماندگاری، برنامهریزی مبتنی بر آینده پژوهی، تدبیر و استفاده بهره ور از منابع است که در اسناد راهبردی و هدف گذاریها جلوه گر شده و طبق برآورد صورت گرفته فاز اول این هدف گذاریها در سال ۱۴۰۴ به بهره برداری میرسد.حضور نخبگان و متخصصان خلاق، زمینه تشکیل کمیته های تخصصی را فراهم آورده که این مهم بر غنای برنامه ریزیها افزوده است. فعالیت های بنیاد خیریه آلاء با تکیه بر سرمایه انسانی کارآمد و تجربیات ارزشمند امر خیر به صورت منسجم، تشکیلاتی و به شیوه ای نوین انجام گرفته است و در بستر مدیریت دانش با ارائهی الگوهای سرآمد، جریان ساز خواهد بود.
هماکنون بنیاد آلاء برای دستیابی به شاخصهای تعالی، اهداف، اثربخشی و جریان سازی در جامعه هدف و ایجاد یک زنجیره ارزش مولد در عرصههای معیشت، سلامت، تبلیغ، تربیت، توسعه نیکوکاری و تمسک به ولایت اهل بیت (علیهم السلام) به فعالیت می پردازد تا به حیات طیبه در آرمانشهر مهدوی نزدیک شود.
بنیاد خیریه راهبری آلاء در یک دهه فعالیت توانسته خدمات ارزنده ای ارائه دهد و موفقیت های بسیاری کسب کند. موسسان این بنیاد خیریه دریافته اند که برای دستیابی به اهداف والایی که برای خود ترسیم کردهاند و همچنین برای ایجاد بستر رشد ابعاد اصلی و با اولویت حیات متعالی انسان، راهی طولانی در پیش دارند. بنیاد خیریه آلاء امیدوار است با عنایات خداوند متعال و استعانت از امام مهدی (عج) این مسیر را تا رسیدن به میعادگاه آن حضرت ادامه دهد. مسیر وصول به حق، رسیدن به قرب باری تعالی و تخلق به اخلاق الهی. ان شاء الله
مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء (مکسا)
مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء برای مدیریت تخصصی فرآیند مراقبت، هماهنگی و تسهیلگری دریافت خدمات درمانی و مراقبتی بیماران مبتلا به سرطان و خصوصاً ارائه خدمات طب تسکینی برای ایجاد آرامش روح و روان بیماران و خانوادهی ایشان تأسیس شده است. تحقق نسبی برنامه جامع کنترل سرطان شامل پیشگیری، تشخیص زودهنگام، درمان و مراقبت های تسکینی، با اولویت و محوریت طب تسکینی در محل مرکز و یا در قالب اعزام تیم های متخصص به منازل بیماران بر اساس استانداردهای جهانی در دستور کار این مرکز قرار دارد.
تاکنون خدمات ویزیت پزشک، پرستار، روان شناس، مراقب معنوی، فیزیوتراپ و مشاوره تلفنی به همراه امانت تجهیزات پزشکی و همچنین درمان لنف ادم، تغذیه، کلاس های آموزشی و مددکاری به تعداد ۵۱۸۶۶ خدمت در قالب شبکه مراقبت در منزل (Home Care)، ۴۹۷۳۷ خدمت در کلینیک بازتوانی سرطان و ۱۱۲۹۸ خدمت در قالب خدمات بخش و درمانگاه طب تسکینی بیمارستان به بیماران و خانواده ایشان ارائه شده است.
مکسا یکی از مراکز تابع بنیاد خیریۀ راهبری آلاء است که رسالتش براساس پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی برای کنترل سرطان در کشورها و درجهت حل مسائل اولویتدار در کشور، چنین تعریف شده است: ۱-پیشگیری اولیه؛ ۲-تشخیص زودهنگام؛ ۳-تشخیص و درمان بیماری؛ ۴-مراقبتهای حمایتی و تسکینی.
این مرکز که پیشتاز برنامۀ جامع مراقبتهای حمایتی و تسکینی در کشور است، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۸ با همکاری نظام سلامت و با بهرهگیری از دیدگاههای تخصصی اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی و مدیران مجرب این عرصه آغاز کرد. از برنامههای مرکز میتوان به این نمونهها اشاره کرد: خدمات طب تسکینی در بخشهای بیمارستانی، کلینیکهای تخصصی بازتوانی پس از درمان، مراقبت حمایتی و تسکینی در منزل و راهنمایی تلفنیِ ۲۴ساعته به بیماران.
مکسا حامی بیماران مبتلا به سرطان
درحالحاضر، مکسا بزرگترین و حرفهایترین همکار نظام سلامت در موضوع مراقبتهای تسکینی در کشور است و طی تفاهمنامهای که دراینخصوص با وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» منعقد کرده، عهدهدار ارائۀ خدمات در این عرصه در سطح ملی شده است.
همچنین در همین راستا تفاهمنامهای نیز با «انستیتو کوری پاریس» که یکی از معتبرترین مراکز تشخیص و درمان سرطان در سطح جهان با بیش از ۱۰۰ سال قدمت بوده و افتخار دریافت ۵ جایزه نویل را به خود اختصاص داده به امضاء رسیده است. طی مفاد این تفاهمنامه مقرر شده است انستیتو کوری نسب به پذیرش و برگزاری دورههای آموزشی برای پزشکان و روانشناسان مرکز اقدام نموده و به عنوان یک مرکز علمی در برگزاری دورههای آموزشی طب تسکینی که به همت مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء برگزار میشود مشارکت نماید.
این مرکز در حال حاضر به ارائه خدمات رایگان به بیماران مبتلا به سرطان در تهران و اصفهان میپردازد و از بدو تاسیس (۱۳۸۸) تاکنون (بهار ۱۳۹۷) بالغ بر ۱۵۰۰۰ بیمار مبتلا به سرطان را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است.
اهداف عملیاتی سال ۱۳۹۷
- راهاندازی سامانه ملی تحت وب مدیریت مراقبتهای حمایتی و تسکینی
- راهاندازی مرکز تماس ملی شبانه روزی سرطان به منظور تامین اطلاعات معتبر در زمینه پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبتهای حمایتی و تسکینی و پشتیبانی شبانه روزی تلفنی از بیماران
- راهاندازی نقاهتگاه و مرکز ارائه مراقبتهای انتهایی عمر در سرطان
- راهاندازی کلینیک بازتوانی و شبکه مراقبت در منزل قم
- راهاندازی کلینیک بازتوانی و شبکه مراقبت در منزل اردبیل
- راهاندازی کلینیک بازتوانی و شبکه مراقبت در منزل مشهد
- راهاندازی کلینیک بازتوانی و شبکه مراقبت در منزل شیراز
تقدیر از مسئولین بنیاد خیریه راهبری آلاء
اوّلین همایش تجلیل از انجمنهای خیریه بهداشتیدرمانی استان اصفهان
اوّلین همایش تجلیل از خدمات انجمنهای خیریه بهداشتیدرمانی استان اصفهان همزمان با سیوهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مصادف با سیزدهم بهمن 1395 در تالار همایشهای مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهلالبیت(ع) اصفهان با همکاری مجمع خیّرین سلامت کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و استانداری اصفهان برگزار شد.
هدف همایش، تجلیل و تکریم از چهل انجمن خیریه فعال در عرصة سلامت و همچنین نکوداشت جناب آقای حاج سیّد رضا نیّری، دبیرکل مجمع خیّرین سلامت کشور و تقدیر و تشکر از اعضای هیئتمدیره مجمع خیّرین سلامت استان اصفهان بود.
آدرس، فاکس، تلفن، پیامک، پست الکترونیک، سایت
آدرس |
اصفهان، خیابان مطهری، بعد از پل شیری، کوچه 35، بنبست امینالدوله، پلاک 29
|
تلفن | 03132333029، 03132331051 |
فاکس |
|
پست الکترونیک | info@macsa.ir |
تلگرام | macsacharity@ |
سایت |