مرکز پزشکی تحقیقاتی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)
معرفی
مرکز پزشکی تحقیقاتی درمانی حضرت رسول اکرم(ص)، نخستین مرکز تحقیقات پزشکی جهان اسلام است، تمام بودجه احداث این مکان از مردم خیّر تأمین شده و از هیچ کمک و حمایت دولتی برخوردار نبوده است.
دکتر سید ریحان میردامادی مدیر عامل موسسه تحقیقاتی درمانی حضرت رسول(ص) درباره تاسیس این مرکز می گوید:
بسم الله تاسیس این مرکز را که داشتم می گفتم با مرد نابینایی روبرو شدم که همراه با هفت هشت نفر دیگر به طرفم آمدند، یک لباس پاره پاره به تن داشت و وقتی در برابر من ایستاد فکر کردم انتظار کمک دارد
اما از من پرسید: تو دکتر میردامادی هستی؟ جواب دادم: بله. از دیگران هم همین سوال را پرسید تا مطمئن شود، سپس دست به زیر پیراهن مندرسش برد و 55 هزار تومان که از کمیته امداد حقوق می گرفت به من داد و گفت: من این پول، همراه با 60 متر زمینی که اینجا دارم را برای تحقیقات، به شما می دهم.
مرکز پزشکی تحقیقاتی درمانی حضرت رســول اکرم(ص) در سال 72 و شهر خمینی شهر تأسیس شد. اهداف این مرکز پزشکی تحقیقاتی درمانی تلاش برای بهبود ســطح فرهنگی و بهداشتی و درمان جامعه تعریف شــده است. ریاست این مرکز را پروفسور ریحان ظهیر میردامادی بر عهده دارد و هیئت امنایی متشــکل از سی نفر که حاج سیدحسین رضازاده نیز یکی از آنهاست و اکثریت این اعضا در تهران ساکن هستند و هفت نفر هیئت مدیره تشکیل گردیده است. مهم ترین فعالیت مرکز پزشکی تحقیقاتی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)، ساخت بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در خیابان پروفسور میردامادی در شهرستان خمینی شــهر اصفهان بوده است. بخش رادیولوژی و دیابت مرکز پزشکی و تحقیقاتی حضرت رسول اکرم (ص) خمینیشــهر نیز با هزینه بالغ بر 18 میلیارد ریال در تاریخ 94/2/30 افتتاح شد.
عملکرد انجمن
تشکیل انجمن از سال 72 بوده، در حال حاضر 9 هزار متر ساختمان در حد استانداردهای جهانی داریم و عملکرد مرکز تاکنون خوب بوده اما به طور کامل نشده احتمالا شاید تا یکی دو ماه آینده افتتاح شود و بتوانیم خدمت رسانی بهتری داشته باشیم. این موسسه یک پروژه بسیار وسیع است و همانطور که می دانید درصورتی که بودجه دولتی نداشته باشیم باید بتوانیم از کمک های مردم استفاده کنیم که خوشبختانه این کمک ها همیشه دریافت شده است. کسانی که داوطلب همکاری با این موسسه تحقیقاتی هستند به ما مراجعه می کنند شرایطشان را بررسی می کنیم و اگر لازم باشد با آنها همکاری می کنیم.
مهمترین دستاوردهای موسسه
بهترین بخش آن آدم دو سری بود که برای اولین بار در دنیا به وجود آمد. دو دختر بودند که دو سر، سه دست، چهار قلب، سه ریه، دو معده و دو پا داشتند، یعنی تا نزدیک گردن دو انسان بودند اما از پایین یک نفر می شدند. این خاطره بسیار خوبی برای من بود، در آن زمان آمریکایی ها حاضر بودند این آدم را از ما 6 میلیون دلار بخرند اما چون به میهنم علاقه مند بودم، 6از ما آنرا نفروختم، برای پژوهش نگه داشتم و توانستم برخی مسایل پزشکی را با تحقیق روی آنها حل کنم. تا بحال در حدود 17 پروژه تحقیقاتی در سطح دنیا ارائه دادم که بیشتر درباره غدد، نازایی و نقص خلقت ها بوده است.
بهره برداری از بخش رادیولوژی_سونوگرافی و کلینیک دیابت مرکز درمانی خیریه حضرت رسول اکرم(ص)
تقدیر از مسئولین انجمن حمایت از بیماران سرطانی اصفهان
اوّلین جشنواره تجلیل از خیّرین و واقفین عرصة سلامت
اوّلین جشنوارۀ تجلیل از خیّرین و واقفین عرصۀ سلامت استان اصفهان در 13رجب1431 (8تیر 1385) در باغموزۀ چهلستون اصفهان همزمان با ایام ولادت باسعادت مولی الموحدین حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برگزار شد.
در پایان، مراسمِ تجلیل از 110نفر از چهرههای ماندگار حوزة سلامت، خیّرین برتر و واقفین عرصة سلامت استان اصفهان با دعوت از مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر محمد باقری لنکرانی، نمایندة ولیّ فقیه در استان و امامجمعة اصفهان، حضرت آیتالله طباطبایینژاد و استاندار محترم، آقای سیّد مرتضی بختیاری بر روی جایگاه، همراه با اهدای لوح تقدیر، تندیس ویژة مراسم، مدال حامی سلامت و هدیة سفر تشرّف به محضر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) انجام پذیرفت.
دومین جشنواره تجلیل از خیّرین و واقفین عرصه سلامت استان اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای تجلیل و تقدیر از خدمات خیّرین عرصۀ سلامت استان، دومین جشنوارۀ تجلیل از واقفین و خیّرین عرصۀ سلامت را در تاریخ نهم شهریور 1391 با حضور حضرت آيتالله ناصری، جمعی از روحانیون معزّز، قائممقامِ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مسئولان و مدیران استانی و دانشگاهی، تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از خیّرین عرصۀ سلامت استان برگزار و از خدمات بیش از یکصد خیّرِ عرصۀ سلامت استان، در سه رده (نامآوران، چهرههای ماندگار و خیّرین برتر) با اهدای لوح و تندیس جشنواره، تجلیل کرد.
در پایان، مراسمِ تجلیل از 100 نفر از چهرههای ماندگار حوزه سلامت، خیّرین برتر و واقفین عرصه سلامت استان اصفهان با دعوت از معاون محترم مقام عالی وزارت، نماینده ولیّ فقیه در استان و امامجمعه اصفهان حضرت آیتالله طباطبایینژاد و نماینده محترم استاندار بر روی جایگاه، همراه با اهدای لوح تقدیر، تندیس ویژه مراسم، مدال حامی سلامت و هدیه سفر تشرّف به محضر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) انجام پذیرفت.
آدرس، فاکس، تلفن، پیامک، پست الکترونیک، سایت
آدرس | خمینی شهر، خیابان پروفسور میردامادی، جنب چهارراه نبوت |
تلفن |
33628084، 3368898، 33614048
|
فاکس |
|
پست الکترونیک | |
سایت |
|